Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som

som tovejanssonska Hattifnattar upplever jag stadsmänniskorna vara

ständigt på väg förbi utan att se annat än möjligen i mobilophonen

jag - lantisen - blir som ett osynligt rundningsmärke när jag besöker staden

här på landet är vi inte så många

men när vi möts ser vi varandra

stannar och pratar

hattifnattar gör vi icke




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2020-01-03 19:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
"osynligt rundningsmärke" - vilken busbra bild!
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP