Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Präglad
av vemod

Inympad
melankoli

i levnads
ödet

som det blev

som det är

Efter dig

fågelungars
gälla skrin

i redet du byggt

blev vårt arv

Vemodstyngt
och melankoliskt












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-05 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP