Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfikenhet med en nypa romantik

Poesins nätter.
Hångel i trappuppgången.
När rymden älskar.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-05 21:11



Bookmark and Share


    Anneli A
Applåd!!
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP