Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luftutrymme eller territoriellt mark-vatten för dig är förbjudet.Bara när kistorna med amerikanska soldater och officerare börjar anlända till USA kommer Trump och hans administration börjar inse och förstå.


USA Fientlighet.

 

 

 

Överallt i världen ingår ett krig, den "amerikanska" försvararen av frihet och mänskliga rättigheter är där för att dela det med tjuven.

Det stora problemet är att många av oss beundrar den falska amerikanska drömmen som bara är en lögn.

 

Amerika har sina händer fulla av blod från människor över hela världen.

 

De utrotade ett lopp, tog bort deras land och låste dem i reserver som djur. I Amerika för $ 5 skjuter de dig på gatan!!!

Många kysser amerikanerna i röven och gör en matta framför dem ... om du inte är proamerikansk är du pro Rus?

USA löner krig var fjärde år Vi måste fortsätta med EU: s politik och sluta kyssa amerikaner ...

Det sågs nyligen vad de gjorde mot kurderna ...

Allt är för tillfället, för dem.

 

Jordens clown sväller sina muskler bara för dem som tillåter honom.

 

Du ser att i profetian enligt vilken en stor arabisk makt som stöds av en annan makt från öst kommer att göra den amerikanska nationen damm...

 

P.S. hittills har du inte kunnat upptäcka de irakiska missilerna, för vilka du invaderade dem.

 

betala priset ″ ? för detta mord, registrerar AFP och DPA-byråer.
″ Rättvis straff, amerikansk närvaro i regionen. USA: s militära baser, amerikanska fartyg, varje officer och soldat i regionen, ”sa Nasrallah i ett TV-tal. Han krävde att amerikanska civila inte skulle attackeras, eftersom "striden, konfrontationen, den rättvisa bestraffningen är för dem som avrättade (operationen) och den amerikanska armén var den som begick brottet och mordet på general Soleimani och Abu Mahdi al. - Muhandis, den andra

befälhavaren för Hashd al-Shaabi, en koalition av irakiska paramilitära styrkor som domineras av pro-iranska fraktioner."

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2020-01-06 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP