Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår körledare gjorde sin sista konsert idag


Utan ledning

Musikaliskt ess
Lärt oss gubbar takt och ton
Stödet försvunnet




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-06 18:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vem ska nu hålla i taktpinnen?
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén