Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Självdistans. Av Limerick. (s) i sista raden har jag lagt till nu efteråt. Glömde i brådskan att skriva 'still'.


Kritik på en text (2248) rim




Kanske en sådan Hans känner,
när han ryter själva orden bränner,
men sådana människor är,
de hellre ryter till än lär,
en del står (s) till o andra ränner..




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-11-15 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP