Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord och mening


Röstens
vilsenhet
i orden
som aldrig
tycks
räcka till

Som rör sig
i sin egen
snårskog av
formuleringar

Hittar inte ut

verkar aldrig
riktigt nå fram

Övar ändå

orden
varje dag

De som till sist
ska röra vid
dig
med varsamma
händer




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-07 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP