Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni undrar över varför saker och ting inte går ihop


Valutainkompatibilitet


Vissa språk tål inte att översättas
Vissa intellekt visar sig vara
för svåra att förstå
Vissa databaser kräver
till synes ickebefintlig arkivkunskap
att tränga in i

Allt kan överkommas
Det finns alltid minst en översättare tillgänglig för
språk
bildning
datakunskap

Bara en sak
förblir
bortom de etablerades lösningsförmåga:

Värdet av någonting

och därför
fungerar pengar från en värld
varken tids- eller rumsmässigt
i en annan.



17/12 2019




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-08 11:18



Bookmark and Share


  Svart svan
Mycket bra text som klargör annars svårförståeliga frågor...t.o.m. hierarkin mellan de subtila begreppen valuta och pengar återfinns på sina rätta ställen, vilket fastslår textens inneboende kvalité ...
2020-01-21

  Connie
Intressant text! Den fick mig att ta några tankesprång! Jag kom att tänka på musiken, det är nog det enda språk som inte behöver översättas.
2020-01-09

  Nanna X
Sant, alla värden kan inte översättas
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP