Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnhimmel av oss

Anakondan ligger och filosoferar över livet i sin oändliga galax av de drömmar hon aldrig ägt.
Mumlande bisonoxe med svarta stockrosor i sin famn.
Döskallar gnisslar tänder.
Den gigantiska skönhet som löjtnadshjärta i glittrande månförmörkelse ödmjukt bjuder livets odyssé.
Lynx lynx.
Elefanthjordar anas bakom palmblad. Dess betar. Dess betar.
Kamouflerad krokodil lurpassar och iakttar.
Giraffen beundrar sin ring med inslag av mineralen tigeröga.
När vi åter samlas kring lägerelden. Berättelsen om dagens äventyr flammar upp medans vinden älska i nuet.
Om jag vore där, vilket djur under stjärnhimlen vore jag? Vem vet, kanske en kejsarpingvin eller varför inte en havssköldpadda. Under regnbågen vi gör snöänglar. Vi smeker varandras älskvärdhet och tystnaden river i hjärtats tukaner.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-09 12:35



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du är djurisk hahaha. Sen vill du göra snöänglar. Här finns starka längtande känslor. Gillar det. Det är LIV !!!!!!!!!
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP