Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stundens inlevelse


(L)

På randen av denna gapande avgrund
Omger oss natt och förintelse.
Ändå lyser ett hopp - hoppet
Om en morgondag
För din skull - med dig.




Fri vers av skoldback
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-07-03 23:36



Bookmark and Share


  Jinzan
den var bra! fast jag gillade inte rubriken... Men i alla fall, den var bra, kanske inte riktigt förklarar så mycket, men jag tror jag förstår.
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

skoldback
skoldback