Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sin linda...


Tar mig med

upptäcktsfärd

Det
oskrivna
ännu
osagda

Rustat
för galopp
genom
dimhöljt
landskap

Stegrande
vid varje
hinder

Ständigt
vidare
trots allt

I riktning
mot det
jag ännu
inte vet

En doft
en syn
en känsla
ännu i sin
linda

en vind
jag tycker
mig höra

vända blad
bland de
ännu
stumma
orden
























Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-10 10:46



Bookmark and Share


    C Lupa
Fint och uppmuntrande ??????
2020-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP