Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rim och reson 25 (På ljudspelare)



Prydnad

Allt jag gitter,
att jag sitter
här och surar,
och bygger burar
mot vad jag kan förmoda
är det goda,
en citron
på sin tron,
och jag fattar
mitt beslut,
att glädje ska ha ett slut,
att jag aldrig mera skrattar.
En vanlig dag?
Nej, det onda tog ett tag.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-06 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP