Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nattpoesi I

 

 

 

så klart

i ännu en del av allt

avlägset

 

brus

 

tränger in

utanför det stängda

har fastnad tid i fönstret

 

outtalad

 

din spegelbild i mitt inre

här vid bordet under stjärnorna

i livets början

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-12 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP