Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriaren



så skimrade dagen aldrig så friande
dina ögon såg himlens öppna port
aldrig var dina vingar starkare
som när du flög
över molnbergen till en fredad ort
och vattendroppen förångades
där solen ständigt brann
och du såg ett förlovat land
där du steg iland




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-01-13 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP