Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Orkar

Dina kalla ögon sa,
att jag inte orkar,
men din makt
krossades
av en tiotonstruck,
och jag orkar faktiskt
bära min frihet.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-13 13:58



Bookmark and Share


    Mim
Stark slutledningsmening på slutet.
2020-01-16

  Niliboy
Mobbning? Ibland önskar man att de elaka får sina straff som i gamla testamentet
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP