Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Nätterna med uppladdning. Av Sturesdotter. Egentligen är jag rent mentalt ännu kvar i känslornas spår, texten som lästes före den här och


Kritik på en text (1965) Orimligt?





Jag ligger i lä och läser punkterna.
När det gäller själva texten,

gäller det att ta på sig en allvarlig
men förstående min och 'ta till sig' texten,

som om jag trodde mig kunna förstå
vad den söker förmedla.

Livet är för allvarligt
för att kännas som kort.

Hade det varit kort
hade det kunna skrattas bort.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-28 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP