Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med rytmisk tydlighet


Spridda
trumvirvlar
över
transparent
yta

Väcker
liv i drömmen

Återskapar
bortglömd rytm

härmar spridda
hjärtslag

Påminner om
det som
en gång var

och sången om
ett regn

Drömmer
mig inte bort

Fastän tiden
för länge sedan
runnit vidare
och förbi

Är det som om
rösterna stannat

sångerna blivit kvar
och allt kvarstått
oförändrat med
outplånlig tydlighet

i rytmen av ett regn





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-14 14:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Listen to the rhythm of the falling rain..." (The Cascades)
2020-01-14

    Lena Staaf VIP
Miinnen som plötsligt aktualiseras av någon yttre händelse. Igenkänning!
2020-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP