Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankarnas frihet


TANKARNA ÄR FRIA

Tankarna är fria
som nattens snabba skuggor
deras flykt kan ingen se
deras form känner ingen till
jag säger det glatt
tankarna är fria

de fruktar inte lien
ingen jägare kan skada dem
mina tankar är fria

Om jag så blir inspärrad
jag sjunger det
mina tankar är fria

underhållande kan de vara
rentav
jag glömmer mina bekymmer
mina tankar är fria

jag ler hjärtinnerligt
glad för stunden
glädjefullt sjunger jag
mina tankar är fria




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-14 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP