Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oändligt


saknar din stämma fast den jag aldrig hört
kan inte förstå du tycker din dialekt är tråkig
den är i stället något att värna om
trenden har vänt
nu ska det vara original
och plasten ska utrotas ur våra hav
glöm aldrig du är en värdefull själ
marken blommar där du går
utan dig är livet en öken
ibland vaknar himlen utan ljus
plötsligt står du där och lyser
när jag av mörkret fryser
genom själen drar då hoppets sus
när jag vet att du mår bra
då gläntar solen på sin gardin
hoppas friden du känner
och du blir bättre för varje dag
då är jag tacksam
de är dagen då bladet vändes
kramar <3




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 529 gånger
Publicerad 2020-01-15 07:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
går inte nog upprepa hjärtekram<3
2023-01-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP