Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vi smyger genom natten



över mossan
där den vilar skymningsmjuk
vi har vandrat över slätterna
där stjärnor var de enda som såg på
och de sjöng våra själar till ro
du är den ende jag gett min tro
och vilar tryggt i mitt fågelbo
hoppet är lyktan som lyser oss vägen hem
genom törnrosdalen
och natten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-01-16 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP