Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek efter livet

Jag vill stanna med dig
tills du lämnar mig.
När du går igen
vill jag gå med dig.




Övriga genrer av Asko
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-17 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asko
Asko