Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


händelserik klokuggla



finns ingen underbarare än du
tittar på ditt foto varje dag
känner du en humleduns på din näsa
är det mitt retsamma finger
i dag en händelserik dag
narigare väder
var rädd om dig

kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-01-17 06:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
önskar detsamma hjärtekram<3
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP