Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och mörker


Bak flämtande
glödhet låga
jäms väggen
en skugga
man ser

Den följer oss
in i drömmen
och ser allt
som där sker

Den skuggan
sägs färdas
med ljuset

Utan ljus ingen
skugga vi ser

Kanhända
den skuggan
är viktig
för tankarna
den ger

Den skrämmer
och förfärar
men ej
bevekas kan

Det är vår egen
skugga

Som till sist
för oss i hamn




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-17 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP