Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffpunkt

Strålande ögon
Följs av varma leendet
Hos din nya man




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-19 18:19



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Trådlös kommunikation.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén