Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmarna skimrar
längtande.
Vakendrömmar som blir
levande.
Min tid är
nu.
Jag har kommit till
en plats.
Där magin förtrollar
och ger lyckliga slut.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-21 15:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig!
2020-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Fint och hoppfullt...
2020-02-01

  Ninananonia VIP
Underbar tid :)
2020-01-24

  Anya VIP
Jaa de där lyckliga sluten vill jag också ha. Känner igen mig.
2020-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbart när drömmarna blir levande och hittar sin rätta plats!
2020-01-22

  Poesitjejen
I drömmarnas värld är allt möjligt!
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP