Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygelpassionen


200121 Daganteckning.
Espresson skulle bli kall och bortglömd på sitt underlägg och jag befinna mig under vatten. Oktaver skulle mötas på mitten och resonansen hamra ner mig. Basklaven skulle låta mig sugas ner till djupet och G-klaven hjälpa mina simtag mot ytan. Jag skulle känna den tunga andningen efter ett avslutat stycke.
Jag skulle födas och börja kommunicera. Men jag står här ändå: Flygel betyder vinge och du kommer till mig varje dag i chock. Vi är nog vinterstycken båda två, väntande i vatten för varmare klimat.




Övriga genrer av Fredrik Axelsson
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-21 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson