Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utan titel

 

 

bara fylla ut,

kombinera

 

bokstäver till liv

vidare, utan punkter, hörn

att ana 

 

det annalkande

 

skenet utifrån 

hur det strimmar mitt golv,

smeker tystnaden i tankar

 

från en gryningshimmel,

exploderande

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-22 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP