Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affektionsvärde

När fuchsia rinner i mina ådror.
Helar mig själv med rosenkvarts hjärta.
Lyssnar till berguven i själens abalone snäckskal.
Erbjuder drömmar av ametist, där hyacinten fortfarande doftar.
Aldrig drakägg i mystiken så tyst smekande som du.
Murgröna klättrar upp längs min kropps konturer.
Vargen av pudervit porslin.
Blunda och kyss med smak av björnbär, frestande förförisk som guldet i din blick.
Patinafärgat hårsvall som majestätisk lejonman.
Påfågel av isskulptur av mousserande vin. Ser henne smälta tills endast vattenfall av pärlemor porlar i midvinternatt.
Älskar att älska som vildrosor i bottenlös kärlek.
Den du ser i mig transparent glasmosaik.
Den jag ser i dig aurora borealis.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-01-22 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver så magiskt.
2020-01-22

  Gunnar Hilén VIP
Är det vackert eller är det vackert.........................................
2020-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP