Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KUVADE BUTLERS

 

Kuvade butlers

Ni är reducerade

Kuvade butlers

Och feminiserade

Guds avsikt var ju

att ni skulle vara män

Nu är ni hundar

nedanför knäna på fienden

 

LARZ GUSTAFSSON 25/1 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2020-01-25 18:47



Bookmark and Share


  Koloristen
Bra fångat!
2020-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP