Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det gröna




Det är
det svårfångade
lugnet man vill åt

Det gröna

Inte rastlösheten

Alltid på väg från
en plats till en annan
med blodet och svärtan






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-27 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP