Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som var där


Trär vita
girlanger
av
körsbärsblommor
runt din hals

Som en
segerkrans

Ett minne att dela
av blomningens
skummande vågor
i trädens kronor

En dröm i vitt och rosa
vi en gång såg

Att en gång ha sett
körsbärsträden blomma

Var värt
all vår tid på jorden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-29 08:46



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, vackert jag instämmer. Skulle vilja måla dem
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP