Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silkeslen

Någonstans mellan kvinna och havssalt.
Drömmer mig bort där det är jag som
är en del av dina drömmars förspel.
Trånande samtidigt längtansfullt,
så oskuldsfullt flirtande, där fantasin älskar.
Jag kysser din kyss av passionerad åtrå.
Morgonen när den är som vackrast.
Kvällen när den är som mest underbar.
Jag blåser ut ljusets låga och det enda som existerar är
du, jag och natten.
Jag blundar och ser stjärnfallet i din blick.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-30 10:43



Bookmark and Share


  FreddyK
Så fint skrivet.
Känner mig varm inombords.
2020-02-04

    ej medlem längre
Jag blir bara helt förbluffad. Vet inte vad jag ska säga.
2020-01-30

  Gunnar Hilén VIP
Ack så skönast skönt ! Om hela världen och hela livet vore så.
2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP