Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Sexet var inte direkt on fire. Av Planetoshiva. (Har lag till ordet 'illa', i efterhand, för att det passade bättre, i just efterhand.)


Kritik på en text (1935) oinskränkt dränkt




Sexet? Åh, du menar upplevelsen av
'illa imitationen av förälskelse',
jo, föreställningen är ofta bättre före,
än när en själv har svaret på undran.

Men ibland blir en överraskad,
och texten en just läst
bjuder på än mera
än en först tänkt sig...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-02-02 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP