Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek 2019 5



Prydnad

Du ler,
och människan i riksdagen
talar med din tunga.
Du slår takten
på ditt hjärtas trumma,
och nynnar en visa om kärlek,
och jag går i takt
mot soluppgången
i din hand.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2020-06-13 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP