Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amanda är den Goaste mänskan som finns!


Amanda

Jag har många vänner, som jag kan hänga med på skolan, men allt
För få fritids vänner
Med det kan man säga att, jag har inte många riktiga vänner.
De flesta hänger bara med mej på skolan.
En av de få riktiga vänner träffade jag via Internet, en sommarkväll 2005.
Hon heter Amanda, hon tyckte och tänkte som jag, för det mesta i alla fall.
Vi stöttade varann när vi hade det svårt, och uppmuntrade varann och
När det gick bra.
Jag har inga problem med att dö för en vän, men att hitta en vän värd att dö för
, Det kan ta en livstid, att hitta en sån sann vän, det tog mej 13 år.

Amanda är den bästa vän jag har. :D




Fri vers av skoldback
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-07-04 22:40



Bookmark and Share


  mjuk
Igen jättebra text.Jag hittade också min bästa vän på internet,fast nu träffas vi mest irl. :)
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

skoldback
skoldback