Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Vi 3



Prydnad

Jag satt
ensam
när du steg in
i rummet
och sa
att jag är den
jag är,
och duger,
och vi satt
tillsammans.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-01 08:02



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så härligt fint! Både dikten och uppläsning mycket bra.
2020-07-01

    ej medlem längre
jag satt ensam bland andra
när du ringde upp och ville bli insläppt
och jag sa massa batshitcrazy grejer
och du sa "dom andra suger"
och vi var tillsammans sen den dagen =P
2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP