Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Syntetisk dikt 17



Prydnad

Skrap
av skräp
från papper
av poeten tapper.
Orden lagda
sagda
utav bröstet
brustet
ut i sången,
att gå på spången
som de bad
med bud
till själva GUD.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-06 08:15



Bookmark and Share


    Mim
Gudomlig dikt, med lagom långa rader, och väl avvägda ord!
2020-07-09

    ej medlem längre
fint ordkrämeri =)
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP