Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Inget alls 3

Det som inte finns
kallas inget,
och inget finns
utöver allt,
så der som finns
är inte inget.
Är det allt?
Ja, om inget fattas.

logo för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-28 08:08



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Briljant!

Tack!
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP