Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På fjäderlätta steg

Han gick
på fjäderlätta steg
med en ryggsäck
så tung
Han tänkte
inte ett steg hade jag orkat
om jag tvingats den bära
när jag var ung
Men själen hade tränats
av de bördor som var
det som en gång tyngde
nu benen bar




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-10 23:02



Bookmark and Share


  Gin83
Väldigt fin
Känner in mig själv väldigt mycket i denna
Vi är den vi har blivit

Du har en fantastisk berättarteknik
Och tycker bilderna till också är väldigt spot on

Du skriver dock så bra så att det blir väldigt visuellt ändå och jag ser verkligen hur dina rader kommer till liv framför mig

Detta är verkligen ett klockrent bokmärke
Superbra

(Ursäkta krånglig kommentar)



2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP