Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Om diktande 8



Prydnad

Tanken som röker,
varm och röd,
av pyrande glöd
när jag försöker
att skapa,
får mig att gapa
och kapa
vägen till dikt.
Fast ögonen tindrar
så hindrar
röken min sikt,
det blir ingen dikt.
Hjärtat ger skall,
kunde jag bara
få vara
rofylld och kall!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-20 08:05



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Såååå bra !


Tack!
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP