Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vartän hon går

En nyväckt tanke
på egen kraft

Hon nästan glömt
att hon en gång
haft

Har börjat
växa sig stark
i varje spår

och skjuta skott
vart än hon går







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-11 23:46



Bookmark and Share


  Briza media
Fin beskrivning om hopp och kraft.
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP