Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TRÖTTNAT

 

Trött på att bli missförstådd
och tillrättavisad
Inte för jag har behov
av att jämt bli prisad
Men tar jag initiativ
så ska folk förstöra
Alla måste lägga sig i
allt det jag vill göra
 
Larz Gustafsson 13/2 2020
 
Skrivet i vredesmod på min (?) arbetsplats.



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2020-02-13 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP