Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mål

Bara nattens
verklighet
ger ro

Snart vilar
dagen
under ett
täcke
av vildros
och viol

Dit ingen
frånvarande
tanke når

Nära
utan oro

Utan rädsla
för det vi
ändå aldrig
kan förstå

Varför
vi är
Och vart
vi måste
färdas

Utan mål





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-14 22:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Människan funderar ständigt på detta: Vem är jag och vart är jag på väg? Får nya svar hela tiden. Eller inga.
2020-02-15

  Bodingen VIP
Klotet snurrar vidare mot okända mål, så även vi...
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP