Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den gröna nazismen är vidrig. När kommer the Kilocaust, där alla överviktiga gasas?


VEGANFASCISMEN

Sluta att pracka på oss

era vidriga doktriner

Sluta att tjata på oss

om BMI och om vitaminer

Jag sparkar ut Fettstapo

om de ringer på vår klocka

Jag tänker inte vara

en undernärd liten nickedocka

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/2 2020

 

Vegansk och vegetarisk kost på restauranger, skolbespisningar m m plats borde förbjudas.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2020-02-16 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP