Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Framgångskoncept



solen börjar måla ljusets färg
över silvergråa stammen
så den rodnar
och över himlen flödar blekaste blått
Det är då själen börjar drömma om våren
när ljuset förändrar allt
det är då sköra höljet mister sitt glas

och lövaskruden får sin friska färg




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-02-18 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP