Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14


Wow så mycket galningar går lösa


Plötsligt stod sanningen uppenbarad
Isdrottningens andedräkt
Auktionshuset slemmiga krälande kräk
alla övergivna hus
Handikappade, dårfinkar prelater
även invandrare
med annorlunda odör
slemmiga gubbar med barnen utflugna
de övergivna av föräldrarna
Rena dårhuset
Vad är det för galningar som inbillar sig
människor går att auktionera bort
i varje fall inte de som hellre
tar till kniven och slaktar svinen
När jag tänker på vad ni gjort
stiger vårdkasen som höga lågor mot skyn


anm
en som blockerades från 2015 en x-vän upptäckternas
gravkapell 20160722 du var sjuk och aset skrev "intet visste jag
då din röst var hörd i blicken hos mannen han som inte längre
kan gå knappast ens sitta men obändigt bär
livglitter i ögonen kärlekens ljudlösa ord"
vilken ångest läsa sjukdomens art och religionen 20161008
"gnisslet i din trut"
nyheter som är en gammal sanning
20160209

jag fick aldrig vara där
ångesten inte förstå, djävulen såg på




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2020-02-18 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP