Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Gungar till

Svindlande tanke
högt uppe på ett berg, tänk
om jag ramlar ner
och aldrig mer kommer upp
och får se soluppgången




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-07-05 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP