Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minns du hur den går


imma


känner du min hemlighet
jag drack den ur ditt glas
en möjlighet ur ensamhet
till din hälsa från mitt as

det är mörkt nu du är fri
kärlek är vad vi kan hinna
vi är de som ingen kunde bli
obfusa skuggor genom imma

jag skriker frihet oförstående
du lyssnar snett och håller färg
ta en buss till i förbigående
hitta vägen till ett heligt berg

jag har glömt av min melodi
i en avmilitariserad zon
pennan är starkast i sitt etui
Conan nynnar på sin tron





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-02-18 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd