Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för eller tack vare att.........mellanrummen är livet

Sjutton stavelser
i bunden form blir inte
självklart en haiku
som fångar intresset gör
kylskåpsmagneter av ord

istället för att
kreativiteten dör
Tankens tidsfördriv
skapar mening åt ett liv
som levs mellan raderna




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-07-05 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP