Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dag 1594/ 14-15 mars 2020 - Världsprotest "Frihet för Maria och Mihai"


"Gå på kroken!" FINLAND

 




 

 

Finland måste följa EU-lagar och kan sanktioneras av EU-stater. Rumänien bör vara den första som sanktionerar en EU-stat som kränker rumänska medborgares rättigheter.
Om det var i Irak eller Iran tillämpades EU-sanktioner, för Finland vilka sanktioner som kan tillämpas, vad säger europeiska specialister,
att vara seriös Iohannis kommer aldrig att vara Trump att rädda sina medborgare från något hörn av världen.

Maria och Mihai

-Om de gråter ignoreras de.
 -Om jag talar hotas de.
 -Om de gör uppror betraktas de som psykiskt sjuka.
-Om de står fast i förväntan på rättvisa anses de vara lyckliga och då krävs ingen förändring.
Det är en ojämlik kamp mellan några orubbliga anställda, okontrollerade av ingen, och två barn som helt enkelt inte lämnar orörda.
Vi är på barnens sida, så vi ser varandra
på lördag och söndag kl. 13 vid Finlands ambassad:
mellan 19-23 februari, från 17.30 till 20.30, Bucharest på French Culture Institute.
I mars har vi en generalförsamling - all information kommer snart!
14-15 mars 2020 - Världsprotest
"Frihet för Maria och Mihai"
Distribuera, vara i solidaritet med denna mamma som är hjärtbruten och med sina barn som är psykologiskt terroriserade, hållna "fångar" och som inte får gå hem som de vill.
Bli engagerad och gå ut på gatan för att protestera mot missbruket de utsätts för.
Organisera dig själv i de orter där du protesterar den 14 och 15 mars 2020, stärka familjer, vänner, grannar, kollegor och uppmana dem att bjuda in andra goda kristna att protestera.
Gå också till Kircka , prata med prästerna och be dem att engagera sig - att nämna Camelia och hennes barn i deras böner och uppmuntra församlingarna att vara i solidaritet med denna ensamstående mamma och hennes barn och delta med dem i Solidaritetsmarsjen "Frihet för Mary och Mihai"!
I nästan 5 år har Camelia Smicala och hennes barn levt i en mardröm på egen hand sedan de finska myndigheterna, med beaktande av domstolsbeslutet som beslutade att barnen är hemma hos deras mamma, missbrukande och med överdrivet våld tog barnen från huset. och de tog dem till placeringscentra. Sedan dess har de vandrat runt i ungefär en månad nu, eftersom de har förts till psykiatriska centra med stor säkerhet eftersom de insisterar på att återvända hem.
Vi måste alla be de finska myndigheterna att ta bort barnen från dessa centra, Attendo.fi eftersom de psykotropiska behandlingarna som utförs på sådana sjukhus obehörigt kan förstöra deras hälsa eftersom de är friska.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-19 16:47



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
estimate priètene
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP